Szolgáltatásaink

Halottszállítási ügyelet

A halottszállítási ügyeletünk az év 365 napján, 0-24 órában működik. Tapasztalt kollégánk felvilágosítást ad minden kérdésére, és tájékoztatást nyújt a halottszállítási ügyeletünk érkezésének idejéről.

A kiérkező munkatársaink a szükséges iratok ellenőrzése után (igény szerint az öltöztetés elvégzésével) a selyem koporsóbéléssel ellátott szállítókoporsóban kegyeletteljesen elszállítják az elhunytat a halottvizsgálatot elvégző orvos által megjelölt helyre.(halottasház, boncolás elrendelése esetén a helyileg illetékes kórházi intézmény kórbonctanára).

Halottszállítási ügyeletet ellátó kollégáink teljes körű tájékoztatást adnak a hozzátartozók részére a további teendőkről,mely legtöbbször már csak az irodánk felkeresésében merül ki, ahol teljes körű ügyintézést végzünk. Irodánkban ehhez a megfelelő formanyomtatványok és megbízások aláírása elegendő, hogy a hozzátartozókat megkíméljük egy temetéssel kapcsolatos kötelező hivatalos ügyek utánajárásától.

Koporsós temetés

A koporsós temetéseket cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottai teljes összeszokottsággal, kegyeletteljesen végzik. Az árakat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hozzátartozók ne érezzék kényelmetlenül magukat a koporsó kiválasztásánál: anyagi helyzetüknek megfelelően széles a választékunk a hagyományos és a szarkofág típusú koporsóktól, egészen az amerikai koporsóig. Ezeknek a megtekintésére irodánkban van lehetőség, illetve a kellékek:koporsók címszónál előzetesen tájékozódhatnak.Koporsóink árai 38.500,- Ft (+ ÁFA)-tól kezdődnek, ahonnan lépcsősen haladunk felfelé az árakkal, melyet a koporsó anyaga (laminált lap, fa ami lehet fenyő,hárs) és természetesen a kivitelezése határoz meg.
Mód és lehetőség van arra a koporsós temetéseknél, hogy a meglévő családi síremléket ne kelljen teljesen megbontani (buktatásos koporsós temetés), ezzel is csökkentve a hozzátartozók várható kiadásait. Természetesen ez nagyban függ a síremlék és a meglevő alap által meghatározott sírmérettől, hiszen minden temetésnél a legfontosabb szempont, hogy az elhunyttól a hozzátartozók kegyeletteljesen és méltósággal tudjanak elbúcsúzni.

Szociális temetés megszervezése

A szociális és köztemetések megszervezését az arra rászoruló családoknak teljeskörű ügyintézéssel elvégezzük. Felvesszük a helyileg illetékes önkormányzattal a kapcsolatot és a formanyomtatvány kitöltésével segítünk a temetési támogatás megigénylésében. Hangsúlyozzuk, hogy munkánk során a magas szintű végtisztesség megadása vezérel bennünket, mely a temetési formától és a temetés költségeitől független.

ExhumálásAz exhumálást cégünk a szükséges iratok beszerzésével, kegyeletteljesen végzi, mely az elhunyt maradványainak esetleges másik sírba való elhelyezését, újratemetését vagy hamvasztását jelentheti. Ez esetben elég befáradni az irodánkba, és kollégánk felveszi a kapcsolatot az exhumálás helyszínének (temető, templom, stb) üzemeltetőjével, gondnokával.

Hamvasztásos (urnás) temetés

Cégünk teljeskörű ügyintézéssel és minden igényt kielégítő urnaválasztékkal áll a hozzátartozók rendelkezésére. Rövid határidővel biztosítjuk az elhunyt krematóriumba történő elszállítását és a hamvak visszaszállítását. A hamvasztás után lehetőség van a hamvak hazavitelére illetve eltemetésére.
A hamvasztásos (urnás) temetésekhez tartozó kellékek megtekintésére irodánkban van lehetőség, illetve a kellékek: urnák címszónál előzetesen tájékozódhatnak.

Hamvasztás előtti búcsúztató (HEB)

A hamvasztásos temetések során -külön kérésre- lehetőséget biztosítunk arra, hogy a hozátartozók a koporsós temetésekhez hasonlóan búcsúzhassanak el szerettüktől. A hamvasztás előtti búcsúztatást követően történik meg a hamvasztás, mely után a hozzátartozók megrendelése alapján, az irodánkban már előre egyeztetett módon kerülnek a hamvak a végső nyughelyükre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt küldhet üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.